Business Hi-Tech

Orange: Configurarea este gratuită pentru clienţii care cumpără un smartphone

Orange: Configurarea este gratuită pentru clienţii care cumpără un smartphone

Foto: Silviu Matei

Clienţii Orange care cumpără un smartphone vor primi servicii gratuite de asistenţă pentru configurarea telefonului mobil astfel încât toate funcţiile acestuia să fie activate imediat după achiziţie, a anunţat compania.

"La fiecare achiziţionare a unui nou smartphone, un Orange Expert din shop se va ocupa de setarea acestuia, astfel încât să poată fi folosite toate funcţiile chiar de la început. Asistenţa gratuită în momentul achiziţionării include: instalarea cartelei SIM, configurarea serviciilor SMS, MMS, a conexiunii la internet, crearea contului de e-mail, setarea contului Orange şi instalarea dispozitivelor cu Bluetooth", potrivit Orange.

Consumul de servicii de date şi vânzarea de smartphone-uri sunt unele dintre puţinele segmente de piaţă în creştere pe piaţa locală de telefonie mobilă şi în acest context operatorii se luptă să obţină cât mai mult din piaţă. Compania a lansat şi un serviciu, denumit Orange Expert, disponibil online, la telefon sau în magazine, prin intermediul căruia clienţii pot obţine date despre utilizarea smartphone-urilor. Orange este cel mai mare furnizor local de servicii de telefonie mobilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO