Business Hi-Tech

Orange investeste 0,5 mil. euro intr-un centru de training

18.12.2007, 18:48 16

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania a deschis un centru de training in cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, in urma unei investitii de 500.000 de euro.
Prin intermediul acestui program, 18 studenti de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei au beneficiat anul trecut de burse pentru intreg anul universitar din partea Orange, iar in acest an numarul lor a crescut la 30. Orange a realizat in parteneriat cu Alcatel-Lucent o retea GSM experimentala care face legatura intre universitatile tehnice din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca, pentru ca studentii sa vada cum functioneaza o retea GSM.
"Prin deschiderea centrului de training ne dorim sa participam la formarea profesionala a studentilor. (?) Investitia totala in Orange Education Program este de peste 500.000 de euro si ne dorim sa extindem proiectul la cat mai multe universitati din tara", a declarat Thierry Souche, director tehnic, Orange Romania.
Orange este lider de piata in Romania cu 9,310 milioane de clienti la sfarsitul lunii septembrie 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO