Business Hi-Tech

Orange îşi relansează oferta comercială cu telefoane şi tablete la fiecare abonament şi apeluri nelimitate de la 14 €

Jean FranÇois Fallacher, CEO al Orange România: Ne-am pregătit 9 luni de zile pentru acest moment

Jean FranÇois Fallacher, CEO al Orange România: Ne-am pregătit 9 luni de zile pentru acest moment

Autor: Adrian Seceleanu

15.09.2015, 00:00 1289

Pentru Orange, miza acestei lansări o reprezintă continuarea creşterii şi apărarea bazei existente de clienţi fără a intra în războaie ale preţurilor.

Orange, liderul pieţei locale de telecomunicaţii, va intra în sezonul cheie de vânzări din acest an cu un nou portofoliu de abonamente - cu tarife mai mici pentru apeluri nelimitate şi care includ smartphone-uri şi tablete - una dintre cele mai importante schimbări făcute de companie în oferta sa comercială în ultimii ani şi care vine la „pachet“ cu noi servicii şi tehnologii şi o reţea de comunicaţii extinsă.

Lansarea, care are loc astăzi (luni, 14 septembrie), coincide cu momentul în care compania va utiliza, la fel ca alte subsidiare ale grupului francez de telecomunicaţii, o variantă „reîmprospătată“ a brandului, care va avea o nouă semnătură („It’s all about what matters to you - Mai aproape de ce-i important pentru tine“).

„Ne-am pregătit 9 luni de zile pentru acest moment“, a spus Jean François Fallacher, CEO al Orange România, în cadrul unei conferinţe care a avut loc la finele săptămânii trecute. Compania nu a lucrat doar la noi oferte comerciale şi implementarea schimbărilor legate de brand, ci şi la extinderea & îmbunătăţirea reţelei ci şi la adăugarea de noi tehnologii & servicii care să ţină cont de noul context de piaţă. „60% din clienţi cumpără acum un smartphone, iar reţeaua noastră 4G acoperă 70% din populaţia României“, a punctat Fallacher. Noua poziţionare a brandului Orange a determinat şi o schimbare a priorităţilor din companie, a adăugat Fallacher. „Intrăm într-o nouă eră“, a clamat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO