Business Hi-Tech

Orange va lansa la 25 iunie servicii 3G+ in 10 orase

06.06.2007, 19:21 18

Orange Romania va lansa, la sfarsitul lunii iunie, in zece orase, serviciile 3G+, care permit viteze de transfer de date de pana la 3,6 Mbps, a anuntat compania.
Operatorul va inlocui gratuit cardurile vechi de date bazate pe tehnologiile GPRS, EDGE/3G detinute de clientii companiei cu echipamente compatibile cu serviciile 3G+.
"Clientii Orange care utilizeaza in prezent serviciile 3G/EDGE vor beneficia, incepand din 25 iunie, de viteza superioara de descarcare a datelor asigurata de 3G+, la aceleasi tarife valabile pentru 3G", a declarat Thierry Millet, director comercial al Orange Romania, companie care a aniversat marti zece ani de activitate pe piata locala.
Operatorul desfasoara cu aceasta ocazie o campanie care include, in cazul utilizatorilor de cartele preplatite, taxarea apelurilor in afara retelei la nivelul celor catre numere Orange si 50% reducere pentru mesajele SMS si MMS, pe durata acestei luni. In iunie, abonatii Orange vor putea suna catre retelele de telefonie fixa la tarifele practicate pentru apelurile in retea.
Conform datelor Orange, compania a investit in Romania 1,2 mld. euro de la data infiintarii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO