Business Hi-Tech

Phonetastic GSM, distribuitor de smartphone-uri, gadgeturi şi diferite echipamente IT&C, are un nou CEO: Radu Pojoga, cu experienţă de 10 ani în cadrul diviziilor locale şi regionale MoneyGram

Phonetastic GSM, distribuitor de smartphone-uri,...

Autor: Roxana Rosu

19.08.2021, 10:14 207

Phonetastic GSM, distribuitor de smartphone-uri, gadgeturi şi diferite echipamente IT&C, cu acţionariat local, l-a recrutat în funcţia de CEO pe Radu Pojoga, care a lucrat timp de 10 ani în cadrul MoneyGram.

George Mocanu, coproprietar al Phonetastic GSM şi ocupant anterior al rolului de CEO, se va concentra, de acum, pe ariile de strategie şi dezvoltare.

Noul manager va gestiona şi dezvoltarea parteneriatelor de distribuitor autorizat cu mai mulţi producători, pentru România, Moldova şi Bulgaria, precum şi extinderea portofoliului şi adăugarea mai multor categorii de produse.

Anterior intrării sale în echipa Phonetastic, Radu Pojoga a lucrat între 2009 şi 2019 în cadrul MoneyGram. Din 2019 până în prezent, a fost implicat în o serie de proiecte din zona IT, precum SymphoPay, Virtual Badge sau LiveConsent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO