Business Hi-Tech

Platforma Undelucram.ro a obţinut o finanţare de 300.000 de euro de la GapMinder pentru a se extinde în Grecia, Ungaria şi Cehia

Costin Tudor

Costin Tudor

Autor: Adelina Mihai

17.07.2019, 07:00 656

Undelucram.ro, platforma online dedicată anga­ja­ţilor şi angajatorilor din România, a primit o investiţie de 300.000 de euro de la fondul de investiţii GapMin­der Venture Partners BV şi de la headhunterul Oana Ciornei de la firma de executive search Amrop.

„Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potenţial de creştere, iar prin investiţia de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte ţări, precum Grecia, Ungaria şi Cehia“, a spus Costin Tudor, CEO & Founder al Undelucram.ro.

În cadrul unei emisiuni ZF Live din luna iunie a aces­tui an, Costin Tudor a anunţat că Undelucram.ro s-a lan­sat în alte pieţe din regiune - Ungaria, Cehia şi Grecia- şi că aşteaptă o nouă rundă de investiţii. Totodată, el a pre­ci­zat că echipa de programatori a platformei se află la Chişi­nău, iar compania are 11 angajaţi în Bucureşti şi la Chişinău.

În anul 2018, Undelucram SRL a avut o cifră de afa­ce­ri de peste 417.000 de lei (cca. 90.000 de euro), de peste 8 ori mai mare decât în anul 2017 şi un număr mediu de 2 sa­lariaţi, potrivit datelor raportate de companie în bilanţul depus la Ministerul de Finanţe.

Compania care administrează platforma Undelucram.ro este deţiută în prezent de patru asociaţi: Costin Tudor (35% din părţile sociale), Gheorghe Sorocean (35%), Vlad Deliu (15%) şi Valentin Budes (15%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO