Business Hi-Tech

Prima platformă online, pe mobil, de licitaţii de transport

Prima platformă online, pe mobil, de licitaţii de...

Autor: Mona Scarisoreanu

12.01.2017, 11:07 1843

Transportatorii economisesc timp, îşi optimizează costurile şi beneficiază de cele mai bune oferte de transport marfă de pe piaţă. Cargoroll este disponibilă gratuit şi ca aplicaţie de mobil pentru Android şi iOS, se arată într-un comunicat al companiei.

„În prezent, în România, nu există o platformă şi o aplicaţie completă cu licitaţii de transport care să ofere avantaje reale atât pentru transportatori, cât şi pentru expeditori. Tocmai de aceea, am conceput Cargoroll pentru a răspunde nevoilor de pe piaţa locală şi a construi, în acelaşi timp, o comunitate onorabilă, unde respectul între membri primează, iar datele de contact sunt verificate şi confirmate pentru a oferi servicii sigure şi de calitate”, a spus Silviu Dorobanţu, co-fondator Cargoroll.

Cargoroll le oferă expeditorilor posibilitatea să trimită orice, oriunde, oricui – simplu, rapid şi eficient. Platforma caută, filtrează şi selectează transportatorii cei mai potriviţi pentru nevoile expeditorilor şi oferă acestora cele mai bune oferte. Expeditorii primesc notificări instant pentru a putea compara şi alege varianta optimă. Mai mult decât atât, Cargoroll include un sistem de note şi evaluări care oferă expeditorilor mai multe detalii despre transportatori pentru a asigura servicii corecte şi sigure. Accesul este gratuit atât prin platforma web, cât şi prin aplicaţiile de mobil destinate Android şi iOS.

În acelaşi timp, platforma Cargoroll oferă transportatorilor posibilitatea să găsească o gamă variată de marfă care necesită transport. Transportatorii pot optimiza platforma în funcţie de interesele lor, de la tipul şi categoriile preferate de livrări, locaţii de ridicare şi predare de interes până la ţările favorite în care activează afacerea lor. Aceştia au acces gratuit pe platforma Cargoroll sau pe aplicaţiile de Android sau iOS şi pot participa oricând la licitaţii deoarece primesc notificări instant în momentul în care apare o livrare din aria de interes. De asemenea, licitaţiile de pe platformă sunt deschise şi transportatorii au posibilitatea să compare ofertele de la alţi transportatori şi să-şi modifice propria ofertă în funcţie de competiţie. Expeditorii primesc şi ei note şi evaluări, astfel încât transportatorii pot face alegerile cele mai potrivite privind potenţialul partener de afaceri.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO