Business Hi-Tech

Producătorul de ţigarete JTI cumpără o soluţie IT a grecilor de la Entersoft

Producătorul de ţigarete JTI cumpără o soluţie IT a...

Autor: Adrian Seceleanu

03.12.2013, 19:11 337

JTI, unul dintre cei mai mari producători de ţigarete şi produse din tutun, îşi gestionează, începând cu această lună, activitatea de vânzări şi distribuţie din România folosind o platformă livrată de compania elenă Entersoft. JTI a implementat trei soluţii ale companiei (Entersoft Business Suite, împreună cu aplicaţiile Entersoft CRM şi Entersoft Mobile) în aproximativ un an şi jumătate, de o echipă comună JTI - Entersoft, cu peste 30 de angajaţi implicaţi. În prezent, soluţiile Entersoft gestionează activitatea agenţilor în punctele de lucru, supervizând emiterea şi procesarea a mii de documente fiscale în fiecare zi.

Entersoft România, furnizor de soluţii software de business (ERP, CRM, BI, EDI), a raportat pentru primele şase luni ale anului o cifră de afaceri în creştere cu 150% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, compania ţintind afaceri de peste 700.000 de euro la sfârşitul lui 2013. Anul trecut compania a înregistrat venituri de 350.000 de euro, dublu faţă de nivelul raportat în 2011. Entersoft România a fost fondată în anul 2008 şi este subsidiara companiei Entersoft S.A. din Grecia.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO