Business Hi-Tech

RCS&RDS a dublat acoperirea retelei de telefonie mobila

05.02.2008, 20:53 25

RCS&RDS, unul din cei mai mari jucatori de pe piata locala telecom, a dublat numarul localitatilor acoperite de reteaua de telefonie mobila, de la opt la inceputul lunii decembrie la 16 in prezent. Echipamentele pentru reteaua 3G sunt furnizate de compania Nokia.
Cele 16 localitati in care serviciul DigiMobil al RCS&RDS este disponibil in prezent sunt Arad, Birlad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu-Jiu, Targu-Mures, Timisoara si Vaslui. Compania a lansat serviciul DigiMobil in 15 octombrie 2007, in Oradea, orasul de unde provine proprietarul operatorului, omul de afaceri roman Zoltan Teszari.
RCS&RDS are 1,2 milioane de clienti pe cablu TV, un milion de clienti pe telefonia fixa si peste 500.000 de clienti pentru serviciile de internet. Compania are si peste 500.000 de clienti pe televiziunea prin satelit.
Ca parte a strategiei agresive de preturi cu care s-a impus pe piata, compania vinde de la finele anului trecut cu preturi de la 45 de lei pe luna (inclusiv TVA) un pachet de servicii care include acces la internet, televiziune, telefonie fixa si mobila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO