RCS&RDS: În 2-3 ani vrem să ducem fibra optică din scara blocului direct în casă pentru toţi clienţii

20 mar 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Şeful RCS&RDS explică de ce cresc veniturile companiei pe telefonia mobilă şi ce planuri are grupul în legătură cu investiţiile.

Grupul de comunicaţii RCS&RDS, controlat de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, are în plan să menţină în 2017 investiţiile la nivelul din anul anterior, de 210 mil. euro, banii urmând să fie alocaţi în principal pentru dezvoltarea reţelelor de telefonie mobilă din România şi Ungaria şi expansiunea infrastructurii fixe de pe aceleaşi pieţe.

„Ne aşteptăm că investiţiile să fie similare cu cele din anul 2016, de 210 milioane de euro. Este greu să oferim un ghidaj privind investiţiile pentru o perioadă mai mare de un an de zile, după anul 2018. Avem în faţă doi ani de zile de cheltuieli de capital (CAPEX) intensive, pentru reţelele de telefonie mobilă din România şi Ungaria. Vor continua însă şi investiţiile în fix”, a  declarat în cadrul unei conferinţe cu analişti Serghei Bulgac, CEO şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al RCS&RDS, pe marginea rezultatelor financiare ale grupului din al treilea trimestru al anului 2016.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2017

 
Cuvinte cheie:
RCS&RDS
, Zoltan Teszari
, fibra optica
, Serghei Bulgac
, telefonie mobila
, infrastructura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide