Business Hi-Tech

RCS&RDS transferă către o altă firmă acţiunile la Music Channel

Autor: Adrian Seceleanu

24.05.2011, 23:41 820

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai marifurnizori de servicii TV şi telecom din regiune, şi-a transferatacţiunile pe care le are la compania care controlează postul TVMusic Channel către Integrasoft, o altă firmă pe care o controleazăintegral, potrivit unui document publicat de companie în MonitorulOficial.

Compania RCS&RDS a transferat pachetul de 25% dinacţiunile deţinute la Music Channel SRL către compania Integrasoft,care acum are 50% din postul TV. Un alt acţionar, GeorgeMăgureanu-Poptean, şi-a vândut pachetul de 2,5% din acţiunile MusicChannel către asociatul Francesco Giovanni-Mario. După acestemodificări Integrasoft şi Francesco Giovanni-Mario deţin fiecare50% din Music Channel. În 2008, Music Channel a avut 27 deangajaţi, afaceri de 41.000 de euro şi pierderi nete de 231.000 deeuro, conform datelor de la Finanţe.

RCS & RDS a achiziţionat în acest an şi un alt post demuzică, U TV, de la familia Urdăreanu, acţionarul majoritar algrupului UTI, cu activităţi în securitate, IT, managementultraficului şi construcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO