Business Hi-Tech

Romtelecom ia 500 de furgonete Dacia prin BRD Sogelease

06.02.2008, 19:47 25

Romtelecom, unul din cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, va achizitiona in leasing financiar pe cinci ani, prin BRD Sogelease IFN, 500 de furgonete Dacia Logan Van.
Acesta este unul din cele mai mari contracte de achizitie de autoturisme semnate pe piata locala.
Valoarea totala a contractului ar putea fi situata in jurul valorii de 4 mil. euro, avand in vedere ca modelul achizitionat de companie, Logan Van Pack Confort 1.5DCI are un pret de lista de aproape 9.000 de euro.
Oficialii Romtelecom nu au oferit detalii despre valoarea contractului. Masinile au fost particularizate pentru Romtelecom, modelele livrate operatorului urmand sa includa fata de modelul standard si un suport pentru scara si o lada, avand in vedere ca furgonetele vor fi utilizate de personalul tehnic al companiei. Furgonetele Dacia vor fi distribuite la nivel national si vor inlocui alte masini care au o vechime de pana la 17 ani, conform oficialilor Romtelecom.
Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala si este detinut de grupul elen OTE care e prezent in Romania si prin operatorul de telefonie mobila Cosmote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO