Business Hi-Tech

S&T: consultanta si serviciile cresc puternic

03.04.2007, 20:41 13

Compania S&T Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai importanti furnizori de servicii IT din Europa Centrala si de Est, estimeaza ca solutiile IT si consultanta de business sunt segmentele de activitate care vor inregistra si in acest an cele mai puternice cresteri de pe piata locala.
"Consultanta si solutiile de business au avut (anul trecut - n.r.) o evolutie remarcabila, detasandu-se ca si crestere procentuala. Evolutii semnificative au avut solutiile de infrastructura si serviciile profesionale (Managed Services). (...) Avem increderea ca evolutia pietei, asa dupa cum o arata companiile de cercetare, se va mentine si in acest an intr-un ritm alert, in "double-digit" (de peste 10%)", a declarat pentru ZF Bogdan Cocora, director general al S&T Romania. Conform rezultatelor financiare finale anuntate ieri de companie, filiala din Romania a inregistrat o crestere de 43% a cifrei de afaceri. S&T a inregistrat in 2005 afaceri de 42 mil. euro in Romania, ceea ce inseamna ca afacerile companiei au trecut in 2006 de 60 mil. euro. Cifra raportata de S&T Romania nu reflecta proiectele din afara tarii la care a participat compania.
S&T Romania a incheiat 2006 cu peste 200 de angajati si colaboratori, in crestere cu peste 20% fata de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO