Business Hi-Tech

Schimbari in managementul Novell

13.03.2008, 21:43 41

Mihai Borcea, 31 de ani, a preluat in luna noiembrie a anului trecut conducerea Novell Romania, reprezentanta locala a companiei americane producatoare de software si a sistemului de operare Suse Linux. Borcea l-a inlocuit din functie pe Claudiu Borsan, care a condus reprezentanta Novell de la momentul infiintarii sale, in iunie 2006.
Borsan este din noiembrie directorul de vanzari al producatorului german de solutii pentru managementul documentelor ELO Digital Office, care si-a deschis o reprezentata locala la sfarsitul lunii februarie. Compania are in prezent 16 angajati si are ca obiectiv pentru 2008 vanzari de circa 1 mil. euro. Borcea a detinut anterior functiile de director tehnic in cadrul GMC Software si de key account manager la Genesys Systems si Novell Romania. El a declarat ca se asteapta la un avans de cel putin 20% al vanzarilor Novell in Romania anul acesta, insa nu a dorit sa ofere cifre exacte. Borcea a estimat acelasi avans si pentru numarul de clienti.
Novell a lucrat cu 145 de firme anul trecut, majoritatea companii mari, printre care se numara Softwin, Eta2U Timisoara, Romtelecom, Orange, Vodafone sau Ministerul de Interne.Distribuitorul local al produselor Novell este Omnilogic, iar compania are o retea de 21 de reselleri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO