Business Hi-Tech

Schimbari in managementul Wizrom Software

Schimbari in managementul Wizrom Software

Cristian Udrescu: Voi finaliza anumite investitii in domeniul imobiliar

08.01.2008, 17:17 364

Cristian Udrescu, directorul general si actionar al Wizrom, a anuntat ca se va retrage din functie pentru a se dedica unor proiecte personale, conducerea companiei urmand sa fie asigurata de catre doi managing directors - Zemy Apfelbaum, care a ocupat pozitia de director de vanzari si marketing, si Adrian Bodomoiu, director de operatiuni.
"Incetez activitatea executiva in cadrul companiei pentru a finaliza anumite investitii personale in domeniul imobiliar si pentru a aprofunda studii in domeniul managementului. Insa, sper ca dupa un an sa revin", a declarat pentru ZF Cristian Udrescu, adaugand ca va ramane in actionar in cadrul companiei. El nu a precizat cate actiuni detine.
Wizrom Software, producator de solutii informatice pentru mediul de afaceri, a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de aproximativ 6 mil. dolari (4,78 mil. euro), iar pentru 2007 estimeaza o crestere de aproximativ 30-35%. Pentru urmatorii doi-trei ani, compania tinteste afaceri de peste 10 mil. dolari (7,26 mil. euro) numai din liniile de business existente.
In luna iulie a anului trecut, producatorul israelian One1 Software Technologies a platit 2,5 mil. dolari (1,8 mil. euro) pentru 50% din actiunile Wizrom, Udrescu anuntand ca Wizrom vizeaza o extindere a implicarii sale in proiecte de anvergura pe piata locala a solutiilor ERP (Enterprise Resource Planning). Anterior tranzactiei, conform datelor disponibile la Registrul Comertului, actionarii Wizrom erau companiile NSD Enterprises (83%), Leca Development (14%) si persoanele fizice Adrian Bodomoiu, Adrian Cornel Lisman si Zemy Apfelbaum, fiecare cu cate 1%. La data achizitiei, Udrescu a precizat ca echipa de conducere si vechii actionari vor pastra controlul asupra companiei.
Zemy Apfelbaum activeaza in cadrul Wizrom din anul 1996, unde a ocupat anterior functiile de consultant, director de implementare, director de consultare.
Apfelbaum a absolvit Facultatea de Matematica a Universitatii din Bucuresti si urmeaza in prezent cursuri MBA (Master of Business Administration).
Adrian Bodomoiu si-a inceput activitatea la Wizrom in 1994, ocupand pe rand pozitiile de consultant pentru asistenta tehnica, director al departamentului de asistenta tehnica si director de cercetare si dezvoltare.
El a absolvit Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii din Bucuresti si a urmat cursuri de specializare in domeniile IT si management.
"Am optat pentru aceasta varianta de management pentru a fructifica la maximum atat oportunitatile existente pe piata locala de solutii de business, cat si parteneriatul cu One1 Software", a declarat Zemy Apfelbaum, managing director al Wizrom Software.
Compania, care are peste 2.400 de clienti si peste 20.000 de licente software instalate, a mai anuntat infiintarea unui departament intern de customer service, destinat in principal companiilor mijlocii si mari, care va fi extins ulterior intregii baze de clienti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO