Business Hi-Tech

Şeful Orange: Românii încep să ţină în buzunar un singur telefon cu o singură cartelă şi migrează spre abonamente

Şeful Orange: Românii încep să ţină în buzunar un...

Autor: Adrian Seceleanu, Octavian Calei

14.07.2013, 21:19 485

În această toamnă, când Orange va actualiza oferta de abonamente, operatorul va lansa un pachet care va combina serviciile TV cu cele de acces la internet, a spus la ZF Live Jean-François Fallacher, CEO al Orange România.

Consumatorii de servicii de telefonie mobilă din România au început să renunţe la obi­ceiul de purta în buzunar două-trei telefoa­ne mobile cu cartele preplătite de la furni­zori diferiţi în favoarea unui singur furni­zor, cu care preferă să semneze şi un contract de abo­na­ment, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Jean-François Fallacher, CEO al Orange România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, cu peste 10 milioane de clienţi.

WikiZF: Profilul companiei Orange România

În România, peste 60% dintre clienţii serviciilor de telefonie mobilă au cartele preplătite, însă abonaţii - care au circa o treime din piaţă - generează grosul veniturilor pentru companiile de telefonie mobilă. Potrivit datelor de pe piaţă, în medie un abonat aduce unei companii de telefonie mobilă venituri de cinci ori mai mari decât un client care are o cartelă preplătită.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO