Business Hi-Tech

Siemens vine cu echipamente de comunicatii wireless

19.04.2007, 19:56 27

Divizia Siemens de sisteme de comunicare pentru casa si birou (Siemens Home and Office Communication Devices - SHOCD) a lansat pe piata locala portofoliul de echipamente de comunicatii wireless. Printre produse se numara telefoane fixe fara fir care pot fi utilizate si pentru efectuare de convorbiri prin Internet prin protocolul voce prin Internet (VoIP) si carduri si routere wireless.
"Dipozitivele de retea sunt distribuite in Romania prin K Tech - Ultra Pro", a afirmat reprezentantul de vanzari pentru Romania al diviziei, Marius Toma. Restul echipamentelor cu care compania este prezenta pe piata, de telefonie analogica si fara fir, sunt furnizate clientilor de patru firme, respectiv Rom Service Telecomunicatii, Beia Consulting, Siemens SRL si Romtelecom. Toma a aratat ca Siemens va discuta cu mai multe lanturi de retail pentru distribuirea produselor lansate.
"Obiectivul nostru pentru Romania este sa avem un portofoliu reprezentativ pentru echipamente de telefonie si date si sa acoperim cat mai multe retele de profil", a precizat reprezentatul companiei.
Pe segmentul de echipamente de date, Siemens are ca principali competitori companiile D-Link si Belkin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO