Business Hi-Tech

Sistec iese peste hotare pentru cresterea afacerilor

22.11.2005, 19:41 28

Furnizorul de produse IT&C Sistec, preluat de grupul RTC Holding, vrea sa isi creasca afacerile anul viitor prin extinderea prezentei atat in Romania, cat si in tarile invecinate, a declarat pentru ZF Transilvania Sandu Rusu, director executiv al Sistec.

"In acest moment, suntem in faza de studiu pentru a vedea care vor fi locatiile precise ale noilor puncte de lucru. Continunand dezvoltarea directiilor de business existente - distributie, retail, productie si asamblare calculatoare, integrator de sisteme si dezvoltator software - Sistec isi propune ca impreuna cu divizia IT&C din cadrul RTC Holding sa ajunga, pana in 2007, unul dintre jucatorii importanti pe aceasta piata", a spus Sandu Rusu.

In primele noua luni ale acestui an, veniturile totale ale Sistec au atins 10 milioane de euro, cu 28% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit lui Rusu, aceste rezultate se datoreaza extinderii portofoliului de clienti, directi si indirecti, precum si dezvoltarii pe partea de retele si cablari structurate.

"Dezvoltarea din ultima perioada s-a concretizat in rezultate la nivelul parteneriatelor strategice cu Microsoft, Fujitsu Siemens si Hewlett Packard", a declarat seful Sistec.

Rezultatele obtinute pana in prezent sunt in linie cu estimarile lansate de companie la inceputul acestui an. Pe tot anul 2005, cifra de afaceri va urca la 14,5 milioane de euro, a apreciat el. laura.laurentiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO