Business Hi-Tech

Slabiti cu castile in urechi

21.03.2005, 00:00 25


Compania americana Kamen Entertainment Group a lansat la inceputul acestei luni primul site care ofera accesul gratuit la un serviciu de descarcare automata de pe Internet a unor programe de fitness in format audio digital, informeaza oficialii companiei.


Astfel cei care doresc sa-si intretina conditia fizica ori persoanele supraponderale care vor sa slabeasca prin exercitii aerobice, dar le lipseste motivatia au posibilitatea de a se inscrie pe site-ul www.marinaspodcast.com, de unde primesc gratuit lectii prin intermediul unor fisiere audio digitale. Aceste fisiere se pot descarca in mod automat, iar mai apoi transfera pe playerul portabil prin tehnologia numita Podcasting. Podcasting-ul (o combinatie intre cuvintele iPod si broadcasting) presupune descarcarea automata de continut audio in playerul portabil prin intermediul unui software special.


Programele de fitness contin muzica cu versuri mobilizatoare, un ritm adecvat si instructiuni verbale, fiind creatia artistei Marina, celebra in Statele Unite pentru programele sale de motivare dupa ce a reusit sa scape de 50 de kilograme.


"Niciodata nu mi-au placut programele de slabit bazate pe regulile obisnuite, asa ca mi-am creat propriul program" - explica autoarea programului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO