Business Hi-Tech

Smartphone-uri Sony şi Samsung la preţ redus cu abonamente la Vodafone

Smartphone-uri Sony şi Samsung la preţ redus cu abonamente la Vodafone

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

09.02.2012, 00:00 1345

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o campanie promoţională prin care le oferă utilizatorilor care semnează contracte de abonament smartphone-uri precum Sony Ericsson Xperia ray sau Samsung Galaxy Ace şi Nexus la preţuri subvenţionate. Xperia ray are preţuri începând cu 59 de euro (TVA inclusă), iar Galaxy Ace e disponibil la tarife începând cu 39 de euro (TVA inclusă).

Galaxy Nexus are preţuri începând de la 169 de euro (TVA inclusă). Compania le oferă fără costuri abonaţilor şi opţiunea apeluri nelimitate cu un număr favorit în reţeaua Vodafone cu orice abonament MEGA, opţiunea trafic dublu în primele 3 luni pentru pachetele Smartphone şi trafic gratuit în aplicaţia Seenow (care oferă acces la filme şi 15 posturi TV live) pe perioada promoţiei, respectiv până la finele acestei luni.

Aplicaţia SeeNow, realizată de compania românească Direct One, este disponibilă pentru tablete cu Android şi pentru smartphone-uri care au sistem de operare Andoid versiunea 2, 3 şi 7. Clienţii care achiziţionează telefonul Galaxy Nexus sau Samsung Galaxy Note primesc acces gratuit la secţiunea de canale TV în primele 6 luni de utilizare, costul fiind suportat de Vodafone şi Samsung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO