Business Hi-Tech

Softelligence a raportat o cifră de afaceri de peste două milioane de euro în 2015

Softelligence a raportat o cifră de afaceri de peste...

Autor: Departamentul Economic

28.03.2016, 16:53 406

"Anul trecut a fost un an al confirmărilor, în care am dovedit că Softelligence este un jucător strategic şi ambiţios în sectorul IT din Europa de Sud-Est. Pentru a ne atinge obiectivele setate, ne-am îndreptat atenţia către două segmente importante: digitalizarea serviciilor financiare şi dezvoltarea de soluţii cheie de management al relaţiei cu clienţii (CRM). 60% dintre proiectele internaţionale încheiate în ultimul an au venit graţie rezultatelor obţinute alături de clienţi multinaţionali din România şi a recomandărilor primite pentru a replica succesul acestora în cadrul grupurilor din care fac parte.”, a declarat Teodor Blidăruş, Managing Partner Strategy & Business Development Softelligence.

Serviciile dezvoltate în ultimul an au dus la dublarea numărului de angajaţi, echipa Softelligence numărând în prezent peste 100 de specialişti. Pentru anul 2016, compania estimează o creştere de 50% a numărului acestora.

Pe plan local, compania a implementat proiecte pentru diferiţi clienţi precum Allianz, Raiffeisen Insurance Broker, Aon Insurance Broker, NN, Provident, ING Bank, Mercedes Benz Financial, Mol sau Flanco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO