Business Hi-Tech

Solutiile Microsoft, peste jumatate din veniturile LLP

07.07.2008, 20:21 20

London Logic Partners (LLP) Bucharest, filiala locala a furnizorului ceh de solutii software LLP, a inregistrat o crestere de peste 90% a cifrei de afaceri pentru solutiile ERP (de planificare a resurselor intreprinderilor) Dynamics in anul fiscal 2008 (iulie 2007 - iunie 2008).
Reprezentantii companiei nu au oferit o valoare exacta, precizand doar ca aplicatiile ERP Dynamics NAV (fostul Navision) si AX (fostul Axapta) genereaza peste jumatate din venituri companiei.
Potrivit estimarilor Microsoft Romania, LLP detine o cota de peste 30% din implementarile de Dynamics in Romania.
"Ne-am consolidat pozitia pe piata de solutii ERP, printre clientii NAV recent castigati numarandu-se Ikea Romania, Agip Romania sau Schmitz Cargobull", a declarat Robert Komartin, managing director al LLP Bucharest.
Compania a realizat o cifra de afaceri de 2,2 milioane de euro in 2007, in crestere cu 55% fata de anul precedent. Pentru 2008, LLP isi pastreaza obiectivul de a atinge o cifra de afaceri de 2,9 mil. euro.
De la inceputul acestui an, numarul de angajati ai LLP a crescut cu 10 persoane, la circa 60 de salariati, a mai spus Komartin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO