Business Hi-Tech

SolvIT Networks: Vedem o creştere uriaşă pe securitate IT

SolvIT Networks: Vedem o creştere uriaşă pe securitate IT

Autor: Adrian Seceleanu

19.06.2015, 00:06 610
Cererea pentru soluţii de securitate performante, capabile să facă faţă noilor tipuri de atacuri cibernetice, a crescut susţi­nut în acest an pe fondul înmulţirii incidentelor în urma cărora companii din România au pierdut date sau bani.
 
„Vedem o cerere uriaşă pentru soluţiile de securitate. Nimeni nu recunoaşte public că a avut probleme, însă în discuţiile private multe corporaţii cu afaceri locale admit «da, am avut spargeri, da am pierdut bani». În acest context divizia noastră de soluţii de securitate va creşte cu 50% faţă de anul anterior. În anii următori zona de securitate va creşte constant“, a declarat pentru ZF Mihai Scemtovici, manager general al companiei SolvIT Networks, un furnizor de soluţii de securitate şi de management al serviciilor şi infrastructurii de IT. Această evoluţie va contribui la creşterea afacerilor companiei la mai mult de 9 mil. lei (2 mil. euro) în acest an. „Previziunile pentru anul acesta sunt că vom înregistra în mod cert afaceri de peste 2 milioane de euro, chiar sunt şanse să mergem către o cifră de afaceri record dacă se încheie nişte proiecte“.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO