Business Hi-Tech

Sony reduce preţurile la PlayStation 3

Sony reduce preţurile la PlayStation 3

Autor: Ştefan Vrabie

21.08.2011, 08:52 471

Sony, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, a anunţat că va reduce preţurile pentru consolele video PlayStation 3 de la 299 de euro la 249 de euro pentru modelul de 160 de GB, scrie agenţia de presă Reuters.

Totodată, gigantul producător de electronice pentru consum, plănuieşte să lanseze o versiune mai ieftină a consolei portabile PSP, la un preţ de 99 de euro.

După anunţarea noii console portabile PlayStation Vita, mulţi analişti se aşteptau ca Sony să tretragă tehnologia PSP veche. În schimb, compania re-împachetează consola portabilă ca pe un dispozitiv mai ieftin şi mai accesibil înlăturând funcţia de Wi-Fi.

Preţul unei console PlayStation 3 în magazinele retailerilor precum eMAG variază de la 1.290 de lei la 1.600 de lei în funcţie de specificaţii şi jocurile care vin la pachet.

Consola PlayStation 3 a fost lansată în 2006 fiind distribuite peste 50 de milioane de unităţi la nivel mondial şi înregistrează vânzări în creştere de la lansarea unui model mai subţire în 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO