Business Hi-Tech

Spaniolul Carlos Luque Larena preia funcţia de director IT&C în cadrul Enel România

Spaniolul Carlos Luque Larena preia funcţia de director...

Autor: Adrian Seceleanu

15.07.2015, 00:00 924

Spaniolul Carlos Luque Larena (foto) a fost numit director IT&C pentru toate companiile care fac parte din grupul Enel în România. El este responsabil pentru toate activităţile IT&C ale companiei la nivel naţional.

Cu peste 16 ani de experienţă în domeniu, Carlos Luque Larena a condus diferite proiecte şi a îndeplinit mai multe atribuţii legate de tehnologia informaţiei şi comunicării în cadrul Enel Group. El s-a alăturat Enel în anul 2006, fiind responsabil de departamentul pentru proiecte de infrastructură, în cadrul structurii Global ICT.

„În noua sa poziţie din România, în următoarea perioadă Carlos Luque Larena va lucra la definirea şi gestionarea activităţilor IT&C, pentru a susţine digitalizarea companiei. Astfel, printre priorităţile sale se numără implementarea unei noi strategii de infrastructură bazată pe servicii cloud, după modelul Hybrid Datacenter, şi adoptarea celor mai eficiente soluţii de pe piaţă pentru a omogeniza peisajul IT local în cadrul structurilor de lucru globale”, conform companiei.

Carlos Luque Larena a absolvit Facultatea de Inginerie Tehnică în Informatică din cadrul Universităţii Oberta de Catalunya din Barcelona. Poziţia de director IT&C pentru Enel în România a fost ocupată anterior de Dan Crisfalusi, care a preluat alte responsabilităţi în cadrul Enel Group. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO