Business Hi-Tech

Start-up-ul CaptainBook, marketplace de excursii şi experienţe, a ridicat o investiţie pre-seed de 250.000 de euro prin SeedBlink. „Investiţia va susţine dezvoltarea produsului şi accelerarea extinderii în Europa de Est - în special în România şi Polonia”

Jerome Bajou şi Luca Lattanzio, fondatorii CaptainBook

Jerome Bajou şi Luca Lattanzio, fondatorii CaptainBook

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.01.2023, 14:31 80

Start-up-ul grecesc CaptainBook, care dezvoltă un marketplace care conectează furnizorii de activităţi şi experienţe de călătorie cu revânzători precum hoteluri, Airbnb şi agenţii de turism, a strâns 250.000 de euro într-o rundă pre-seed pe platforma europeană de co-investiţii în startup-uri de tehnologie SeedBlink, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Investiţia va susţine dezvoltarea produsului şi accelerea extinderii CaptainBook.io în Europa de Est - în special în România şi Polonia-, dar şi în Spania şi Italia.

„De când am început în 2021, ne-am dorit să oferim posibilitatea oricărei afaceri de experienţe de călătorie să se dezvolte prin intermediul tehnologiei pentru a le ajuta să fie mai independente de marile agenţii de turism online. Datorită acestei investiţii, ne vom putea concentra pe afacerile mici şi medii, investind fondurile în îmbunătăţirea produsului şi în extinderea serviciilor noastre în restul Greciei, în România, Polonia, Italia şi Spania", a spus Jerome Bajou, CEO şi cofondator al CaptainBook.io.

CaptainBook.io aduce în online furnizorii de experienţe, oferindu-le un motor de rezervări care îi conectează la o reţea de revânzători locali de încredere, cum ar fi hoteluri, gazde Airbnb şi agenţii de turism. Prin intermediul CaptainBook.io, furnizorii de experienţe pot crea, gestiona, distribui şi vinde de pe o singură platformă.

„"Motorul nostru de rezervări îi ajută pe clienţi să îşi transforme site-ul într-un magazin online, prin procesarea plăţilor cu ajutorul unei tehnologii fără cod. Unii dintre operatori şi-au extins afacerea prin CaptainBook.io folosind mai multe dintre funcţiile noastre avansate - automatizarea plăţilor, a comunicării şi a gestionării echipei - economisind timp. Sunt foarte încântat că prin această rundă de finanţare putem să ne punem în aplicare viziunea şi să adoptăm o nouă abordare pentru a-i ajuta pe clienţii noştri să îşi digitalizeze oferta", a spus Luca Lattanzio, COO şi cofondator al CaptainBook.io.

Compania a fost fondată în 2021 de Jerome Bajou şi Luca Lattanzio şi a sprijinit deja peste 280 de furnizori să se dezvolte online, oferind peste 520 de experienţe în cinci ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO