Business Hi-Tech

Telekom România confirmă că le-a prezentat sindicatelor obiectivele strategice ale “remodelării afacerii”, fără a oferi detalii despre discuţii

Telekom România confirmă că le-a prezentat...

Autor: Adrian Seceleanu

02.05.2017, 18:50 528

Echipa de management a grupului Telekom România le-a prezentat astăzi sindicatelor din companie planul strategic de remodelare al businessului, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei, fără a oferi însă practic date suplimentare despre acesta.

“Ca parte a dialogului social şi a procesului de implementare a programului de remodelare a afacerii demarat în acest an, astăzi au avut loc consultări între managementul Telekom România şi reprezentanţii organizaţiilor sindicale reprezentative din companiile grupului Telekom România.
În cadrul întâlnirii, echipa de management a Telekom România a prezentat obiectivele strategice ale programului de remodelare a afacerii, ceea ce implică o serie de iniţiative pentru a îmbunătăţi procesele orientate către clienţi, precum şi noul model operaţional care urmează să fie implementat începând cu 1 iulie.
Aşa cum am anunţat anterior, programul iniţiat în acest an are ca obiectiv optimizarea operaţiunilor Telekom România, pentru a deservi mai bine clienţii şi pentru a îmbunătăţi performanţa de business. Toate schimbările operaţionale şi de remodelare a proceselor care vor fi implementate în această perioadă au fost gândite strategic şi vor fi detaliate pentru a servi acestui obiectiv”, au spus reprezentanţii Telekom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO