Business Hi-Tech

Ti-o faci cu mina ta

Ti-o faci cu mina ta
03.08.2004, 00:00 14

Nu exista motociclist adevarat care sa nu fi modificat cite ceva la "iubitica" lui, dar sunt putini cei care au avut curajul sa inceapa de la zero aceasta relatie. Adeptii mesteritului din pasiune au o noua gaselnita la dispozitie: isi construiesc singuri motocicletele si le vopsesc dupa pofta inimii.




De aici incepe totul. Este setul care contine toate piesele din care se va naste un chopper care va fi ca fiu pentru ca ati participat la fiecare moment al conceperii si cresterii lui. In mod sigur nu va fi o dezamagire.



 



go4it! va prezinta premiul care va asteapta la final.




Cea mai placuta surpriza este ca totul se potriveste perfect si nici nu va ramin piese. Acum va lipseste doar si benzina. Producatorii va asigura ca este o munca de citeva zile la capatul careia dilema va fi gasirea unei teme dupa care sa vopsiti chopperul.



Iata rodul muncii dumneavoastra. Lasati totul balta, faceti un dus si apoi imbracati obligatoriu in piele porniti la drum. Acesta este conceptul "ride what you've built".



 



Aceste seturi de construit motociclete le puteti comanda la reprezentanta din Germania a companiei Custom Chrome - www.custom-chrome-europe.com
Preturile pleaca de la 13.000 dolari ai variaza functie de model.




 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO