Business Hi-Tech

TotalSoft, credit de 1 milion de euro de la Alpha Bank

25.04.2010, 23:05 37

TotalSoft, producator local de soft si furnizor de servicii ITpentru companii, a contractat o linie de credit in valoare de unmilion de euro de la Alpha Bank, potrivit datelor publicate decompanie in Monitorul Oficial. Facilitatea de credit va figarantata, printre altele, si cu un depozit de 2 mil. euro pe careproducatorul de soft il are la Alpha Bank, potrivit surseicitate.

TotalSoft, companie care estimeaza pentru acest an afaceri de 24mil. euro, este detinuta de fondul elen de investitii GlobalFinance. Dan Dragan, directorul general al companiei, si FlorinManea sunt actionari minoritari in companie, potrivit datelor dinMonitor. Compania a inregistrat anul trecut un profit operationalde 5 mil. euro la afaceri de aproape 20 mil. euro.

Compania s-a extins si pe alte piete din regiune, cel mai recentcontract semnat fiind cu Deutsche Leasing Austria pentruimplementarea sistemului informatic integrat Charisma Enterprise.Decizia a venit dupa ce filialele din Romania si Ungaria aleDeutsche Leasing utilizau deja solutia implementata de TotalSoft.Proiectul este prevazut a se derula pe o perioada de 3 luni.Compania TotalSoft este deja prezenta de trei ani pe piataaustriaca. Compania a deschis recent si o reprezentanta in Bulgariasi intentioneaza sa inaugureze una si in Grecia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO