Business Hi-Tech

Transart Cluj: 25% mai multi clienti in primele patru luni

10.05.2005, 18:38 23

Compania clujeana de software Transart a inregistrat o crestere de 25% a numarului de clienti in primele patru luni ale acestui an, fata de aceeasi perioada din 2004, ceea ce a determinat un salt de 32% pentru numarul contractelor de vånzari pentru solutia B-Org de tip ERP (enterprise resource planning).

Sistemul este implementat sau se afla in curs de implementare la peste 50 de clienti, companii care au ca activitate distributia bunurilor de larg consum, incepånd de la cosmetice si terminånd cu echipamente hardware si electrice.

"La nivel de middle management sau top management, solutia ofera atåt imaginea de ansamblu, cåt si una detaliata asupra activitatilor. Sistemul de raportare permite atåt vizualizarea informatiilor grupate si filtrate intr-un mod propriu distribuitorului, dar si conform cerintelor furnizorului, ajutånd la imbunatatirea si chiar la extinderea relatiei cu acestia", a declarat pentru ZF Transilvania Ramona Iurian, marketing manager al Transart. Ea a adaugat ca ultimii doi clienti sunt firme care activeaza pe piata de distributie FMCG.

Cu o cifra de afaceri de 25 de miliarde de lei (peste 660.000 de euro) in 2003, potrivit datelor Ministerului Finantelor, Transart a investit in special in perfectionarea si optimizarea produselor pe care le propune pe piata din Romånia, in marketing si in dezvoltarea profesionala. "In fiecare din ultimii trei ani, cifra de afaceri a crescut cu peste 30%. In 2005, Transart intentioneaza sa investeasca in continuare in consolidarea pozitiei produselor sale pe piata si in cresterea si perfectionarea echipelor sale", a mai spus Iurian.

Transart s-a infiintat in 1997 la Cluj-Napoca, avånd capital privat. Firma, axata pe dezvoltare si distributie de software precum si pe consultanta in tehnologia informatiei, are peste 75 de angajati si filiale in Bucuresti, Iasi si Timisoara.

Conform estimarilor anterioare ale oficialilor companiei, Transart a obtinut in 2004 o cifra de afaceri de aproape un milion de euro. laura.laurentiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO