Business Hi-Tech

Un trimestru cu trafic dublu de minute naţionale sau pe net pentru abonaţii noi ai Vodafone

Autor: Adrian Seceleanu

18.07.2011, 00:00 140

Abonaţii Vodafone care îşi prelungesc contractele sauutilizatorii care semnează un contract nou de abonament pentruservicii de telefonie mobilă vor primi timp de trei luni dublulminutelor naţionale sau al traficului pe internet inclus în planultarifar.

"Clienţii Vodafone care încheie un nou contract sau îşireînnoiesc abonamentul existent pot beneficia, la alegere, fie dedublarea minutelor incluse în abonament (minute în reţea sau minutenaţionale), fie de dublarea traficului inclus în opţiunile deinternet pe mobil (2x50MB sau 2x250MB)", conform oficialilorcompaniei.

Oferta se aplică pachetelor smartphone şi celor non-smartphoneşi este valabilă începând cu planul tarifar Vodafone Complet 500(de 7,3 euro pe lună) timp de trei luni de la data activării.

Oferta este disponibilă şi pentru pachetele BlackBerry, începândcu abonamentul Vodafone Complet 800. Vodafone, numărul doi pe piaţalocală de telefonie mobilă, avea aproximativ 3,4 milioane deabonaţi şi 5,8 milioane de utilizatori de cartele prepay la finelelunii martie din acest an. Cel mai mare jucător de pe piaţă esteOrange, în timp ce numărul trei este Cosmote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO