Business Hi-Tech

UPC a lansat doua abonamente cu apeluri nelimitate in retea

03.05.2007, 19:54 19

UPC Romania a lansat doua abonamente care includ servicii de telefonie si Internet de mare viteza, precum si convorbiri nelimitate in reteaua operatorului.
Primul pachet de servicii costa 50 de lei (fara TVA) si va permite clientilor sa efectueze convorbiri nelimitate in reteaua UPC si sa acceseze Internetul cu o viteza de pana la 1 Mbps. De asemenea, pachetul include 400 minute lunar pentru apeluri catre alte retele de telefonie fixa, conform operatorului.
Pentru 80 de lei (fara TVA), clientul primeste 600 de minute lunar pentru apeluri catre alte retele de telefonie fixa si acces la Internet cu o viteza de pana la 4 Mbps. In plus, abonamentul permite efectuarea unui numar nelimitat de convorbiri in reteaua UPC.
Compania nu percepe taxa de instalare, iar clientul nu va plati prima luna de abonament.
UPC Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de comunicatii prin cablu. Retelele companiei deservesc peste 1,4 milioane de clienti din aproximativ 200 de orase. De la intrarea pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 500 mil. $ in dezvoltarea retelei si achizitionarea unor operatori locali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO