Business Hi-Tech

UTI Systems se indreapta spre venituri de 75 mil. euro

01.11.2006, 18:48 23

UTI Systems estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de circa 75 mil. euro, fata de nivelul de 60 mil. euro raportat anul trecut, a declarat pentru Mediafax directorul de dezvoltare al companiei, Ioan Cordos. UTI Systems intentioneaza sa-si extinda activitatile, in acest an, prin lansarea serviciilor de audit pentru securitate IT, destinate firmelor.
"Noi avem specialisti care pot sa faca audit si este posibil sa reusim acest lucru, in acest an", a afirmat Cordos.
UTI Systems este detinuta de firma olandeza UTI Holdings, care controleaza 94% din titluri. Restul de 5% este detinut de patru persoane fizice.
Grupul de firme UTI este controlat de Tennisschool Efect, care detine 97% din actiuni. AIG Capital Partners controleaza 30% din titlurile Tennisschool.
Grupul UTI, detinut de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, si-a inceput activitatea in anul 1990 si include peste zece companii, ale caror activitati se concentreaza pe trei linii de afaceri, si anume IT&C, instalatii electrice si mecanice pentru domeniul constructiilor si sisteme militare si de securitate.
Cea mai importanta companie a grupului este UTI Systems, care contribuie cu circa 50% din volumul afacerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO