Business Hi-Tech

Vanzarile SMC Networks cresc cu o treime

20.05.2005, 18:58 13

Compania SMC Networks, parte a grupului Accton Technology, estimeaza pentru acest an o crestere a vanzarilor cu 30-35% fata de 2004, cand nivelul afacerilor pe piata romaneasca s-a situat intre 2 si 3 milioane de euro, a declarat Daniela Enghel, director SMC pentru Europa de Sud-Est.

SMC Networks este un important furnizor de echipamente de retea si de dispozitive de conectare broadband.

Solutiile propuse de companie vizeaza atat societatile mari si IMM cat si clientii persoane fizice.

"Comparativ cu 2003, cresterea vanzarilor in anul precedent a fost de aproximativ 20%. Pentru acest an, vanzarile vor fi favorizate de necesitatea alinierii sistemelor informatice la standardele Uniunii Europene si de aparitia serviciilor ADSL de acces in banda larga la Internet", a adaugat Enghel.

In Romania, distributia produselor SMC Networks este realizata de Flamingo, pe segmentele IMM si SOHO (Small Office Home Office), si Omnilogic, pentru clientii din zona IMM si a companiilor mari. La randul lor, cei doi distribuitori au incheiat parteneriate cu aproximativ 100 de reselleri autorizati.

"Urmare a perspectivelor de crestere pe piata interna, luam in calcul si posibilitatea infiintarii unui centru de suport pentru clientii SMC in cursul acestui an sau in 2006", a mai spus Enghel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO