Business Hi-Tech

Video ZF Live: Director Vonino România: Vom vinde un ceas pentru copii cu GPS încorporat

08.02.2015, 20:00 751

Distribuitorul brandului american Vonino va include în ofertă în acest an un ceas pentru copii cu GPS încorporat, folosit ca sistem de siguranţă, prin care părinţii vor putea monitoriza deplasările copilului şi să fie alertaţi în caz de pericol.

”“Părinţii pot vedea în orice moment unde este copilul. Ei pot instala o aplicaţie pe telefonul propriu care să stabilească ruta copilului spre şcoală de exemplu şi să fie alertaţi când acesta întârzie sau deviază de la traseu. În plus există un «buton de panică» prin care copilul poate anunţa părintele că are o problemă”, a spus la ZF Live directorul Vonino România”, Dragoş Vasile.

”Preţul unui astfel de produs este de circa 30-40 de euro. Ceasurile au nevoie de o cartele SIM de la un operator de telefonie mobilă”, a mai spus Dragoş Vasile

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 4 februarie, o discuţie cu Dragoş Vasile, directorul Vonino România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO