Business Hi-Tech

Vizita în magazinele Orange poate fi programată pentru 2 euro

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

05.05.2011, 23:32 539

Clienţii Orange îşi pot programa începând de miercuri viziteleîn magazinele companiei la fel ca pe cele la un medic sau la unservice auto, după ce operatorul de telefonie mobilă a lansat pepagina sa web un program prin care utilizatorii pot stabili data şiora la care să aibă o întâlnire cu un consultant de vânzări.Serviciul va fi gratuit în mod promoţional până la finele luniimai, ulterior acesta urmând să fie taxat cu 2 euro (inclusiv TVA)pe rezervare. Rezervarea online este disponibilă prin intermediulpaginii web a Orange.

"Timpul standard alocat pentru o vizită este de 30 de minute,dar un consultant dedicat va sta la dispoziţia clientului oricâteste nevoie", potrivit companiei. "Prin soluţia de programareonline a vizitei în magazinele Orange, clienţii au la îndemână omodalitate simplă şi sigură de a intra în contact cu specialiştiiOrange oricând doresc. Ei pot economisi timpul pe care altfel l-arfi petrecut aşteptând în magazin", a declarat Adina Măntailă,Distribution Development Project Manager, Orange România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO