Business Hi-Tech

Vodafone aduce în ofertă telefonul de business BlackBerry Bold 9780

Vodafone aduce în ofertă telefonul de business BlackBerry Bold 9780

Autor: Adrian Voicu

04.02.2011, 14:18 152

Vodafone a anunţat lansarea în România a noului BlackBerry Bold9780 începând de astăzi şi a portalului de aplicaţii BlackBerry AppWorld, începând cu 14 februarie.

Adresat în principal oamenilor de business, noul telefon echipatcu sistem de operare BlackBerry 6.0 dispune de funcţii superioarede conectivitate mobilă şi performanţe multimedia avansate.Telefonul are în dotare şi o cameră foto de 5 MP cu autofocus,funcţie de stabilizare a imagini, înregistrare video şi o memorieinternă de 512 MB, pe lângă cardul de memorie inclus, de 2GB.

Până la 30 martie 2011, clienţii Vodafone pot achiziţiona noulBlackBerry la un preţ începând cu 219 Euro (TVA inclus), împreunăcu pachetul BlackBerry 100 MB, la 19 Euro / luna plus oriceabonament de voce Vodafone Business Talk, pentru contracteleîncheiate pe 2 ani.

De asemenea, operatorul va face disponibil, începând cu 14februarie portalul de aplicaţii BlackBerry App World, ce va puteafi folosit de clienţii Vodafone, se arată într-un comunicat aloperatorului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO