Business Hi-Tech

Vodafone cocheteaza cu Liga Campionilor

16.09.2003, 00:00 18

Operatorul britanic de telefonie mobila Vodafone a cumparat ieri drepturile de a retransmite pe celularele clientilor sai europeni, faze din meciurile Ligii Campionilor.
Suma totala platita de Vodafone nu a fost facuta cunoscuta, insa compania a precizat ca a cumparat drepturile de retransmisie wireless pe urmatorii trei ani a meciurilor desfasurate in 12 state europene. Printre ele se numara atat piete de importanta majora pentru Vodafone cum ar fi Germania, Marea Britanie si Franta, dar si tari unde operatorul nu are atat de multi clienti (Egipt, Grecia, Ungaria, Malta sau Spania).
Clipurile sportive vor putea fi utilizate numai de catre clienti care au telefoane compatibile cu mesageria multimedia (MMS). In difuzarea inregistrarilor, Vodafone nu se va limita doar la fazele filmate ci va suprapune pe acestea si informatii audio.
Operatorul va oferi, de asemenea, clipuri despre meciuri mai vechi, dar si tonuri de apel, logo-uri, wallpaper-uri sau screen-savers pentru celulare, precum si posibilitatea ca utilizatorii sa se poata abona la servicii care le ofera toate scorurile inregistrate sau comentarii privind viitoarele meciuri si alte informatii de acelasi gen. dan.dragomir@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO