Business Hi-Tech

Vodafone: Internetul mobil la 21,7 Mbps costa 27 de euro cu trafic inclus de 16 GB

Vodafone: Internetul mobil la 21,7 Mbps costa 27 de euro cu trafic inclus de 16 GB
30.09.2009, 23:18 58

Vodafone Romania, numarul doi pe piata locala de telefoniemobila, a lansat serviciul de acces mobil la internet prin reteauade telecomunicatii HSPA+, care le va permite clientilor sa descarce(download) si sa incarce (upload) fisiere la viteze de pana la 21,6Mbps, respectiv pana la 5,7 Mbps.

Compania a lansat propria retea de telecomunicatii HSPA+ lainceputul lunii septembrie. Incepand cu data de 1 octombrie,clientii Vodafone Romania, persoane fizice sau din segmentul debusiness, pot accesa noile viteze de date mobile, cu pachetulUnlimited Mobile Internet&Office 21,6 Mbps, cu trafic initiallunar de 16 GB, la tariful de 27 euro/luna (fara TVA). Operatorul alansat si un nou dispozitiv de conectare mobila pentru acestabonament, un USB stick Vodafone K4505, disponibil la 19 euro (cuTVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de doi ani, si la69 euro (cu TVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de unan.

Traficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxatsuplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la128 kbps download si 64 kbps upload. Noul abonament de internetmobil si modemul de date compatibil vor fi disponibile initial intoate magazinele Vodafone din Bucuresti.

Reteaua Vodafone HSPA+ acopera cele mai importante centre debusiness, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioaredin Bucuresti.

Printre zonele acoperite de reteaua HSPA+ se numara centre deafaceri precum Bucharest Business Park, Romexpo, Camera de Comert,zone rezidentiale precum Pipera, Pajura, Straulesti, hoteluri,printre care Marriott, Parc, Howard Johnson, Lido, Ambasador,Intercontinental, Majestic, si zone publice ca Piata Romana,Bulevardul Magheru, Piata Universitatii, Bulevardul Libertatii,Baneasa si Piata Unirii.

Compania a anuntat anterior ca va extinde in timp acoperirea siin alte orase resedinta de judet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO