ZF 24

Vodafone lansează noi abonamente cu SMS-uri nelimitate în reţelele naţionale şi convorbiri nelimitate în reţea

Foto Shutterstock

Autor: Ioana Niţă

18.06.2013, 20:28 812

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat două noi tipuri de abonamente, Smart şi Easy, prin care oferă SMS-uri nelimitate în reţelele naţionale şi convorbiri nelimitate în reţea.

Abonamentele Smart 10 şi Smart 15, disponibile la preţuri de 10 şi 15 euro (cu TVA), includ SMS-uri nelimitate în reţelele naţionale, 1.000 de minute, respectiv 1.200 de minute în reţea, 100 de minute, respectiv 120 de minute naţionale, precum şi 100 MB şi 240 MB pentru traficul de date. În cadrul ofertei promoţionale de lansare clienţii vor primi 50% în plus la minutele în Vodafone şi în reţelele naţionale pentru ambele abonamente .

De asemenea, clienţii pot opta şi pentru abonamentul Smart Nelimitat, care aduce în plus convorbiri nelimitate în reţea. În ceea ce priveşte pachetele Easy, acestea oferă SMS-uri nelimitate în reţea, minute în reţele naţionale şi în Vodafone, precum şi trafic de date şi pot fi achiziţionate pentru 6, 7 sau 9 euro (TVA inclusă). Vodafone România, parte a grupului britanic cu acelaşi nume, avea la sfârşitul lunii martie circa 8 milioane de clienţi.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2013

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO