Business Hi-Tech

Wizrom: Criza aduce clienti noi

23.11.2008, 17:35 23

Producatorul local de soft pentru business Wizrom Software, cu afaceri estimate la 10 milioane de dolari (6,4 milioane de euro) anul acesta, sustine ca desi a avut cateva proiecte amanate pe fondul crizei financiare, a revenit in grafic dupa ce a castigat contracte cu firme care au renuntat la achizitia unor sisteme software mai scumpe.
"Sunt anumite verticale in care am simtit criza, precum sectorul financiar si de constructii. In ultimele doua luni am avut zece proiecte amanate", a declarat Zemy Apfelbaum, managind director al Wizrom.
"Fiind specializati insa pe segmentul IMM, nu suntem foarte puternic afectati. De asemenea, am avut cazuri in care am castigat clienti care se orientau spre solutii mai scumpe, dar in urma revizuirii bugetului au optat pentru aplicatiile noastre", a adaugat Apfelbaum, fara a preciza identitatea clientilor.
Printre competitorii Wizrom de pe piata locala de soft pentru mediul de afaceri se numara SAP, Oracle sau TotalSoft. Apfelbaum apreciaza ca piata va creste peste media de 8% prognozata de IDC, in special pe segmentul IMM.
In 2009 vom pune accent pe partea de aplicatii gazduite pe internet. Daca firmele nu vor mai fi dornice sa investeasca sume mari la inceputul proiectului, le va fi mai usor sa suporte cheltuieli lunare mai mici", a adaugat el.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO