Xapt a avut venituri de 1,5 milioane euro şi a câştigat 18 clienţi noi în primele 9 luni

12 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Xapt Solutions România, unul dintre cei mai mari integratori ai soluţiilor software de business Microsoft de pe piaţa locală, a înregistrat afaceri de 1,5 milioane euro în primele nouă luni ale acestui an, în creştere uşoară faţă de aceeaşi perioadă din 2016, şi a adăugat în portofoliu 18 noi clienţi.

 
„Cea mai mare pondere o au companiile ce activează pe piaţa serviciilor profesionale. Sunt companii cu experienţă internaţională, care au decis să colaboreze cu XAPT pentru a putea beneficia de avantajele unei soluţii de business si în România. Acestea sunt urmate de firmele producătoare, ce au ales o soluţie dedicată, Microsoft Dynamics AX, pentru afacerile lor.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Xapt
, clienti
, castigare
, venituri
, crestere
, microsoft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide