Business Hi-Tech

ZF Live, Costin Ţîru, services director la XAPT Solutions: Cloud-ul va câştiga mult în rândul firmelor mici care nu îşi permit un departament de IT

Autor: Alex Ciutacu

01.08.2017, 00:08 461

♦ Dacă până acum câţiva ani ERP-urile erau pentru achiziţii, stocuri sau resurse umane, Microsoft introduce mult mai multe funcţionalităţi, ajungând şi până la social media de tipul LinkedIn.

Fiecare companie care este în creştere va avea nevoie de o aplicaţie de tip ERP pentru a-şi contoriza mai bine resursele şi pentru a-şi facilita accesul la datele firmei, începând de la cele contabile până la cele de resurse umane şi nu numai, explică Costin Ţîru, services director în cadrul XAPT Solutions, subsidiara locală a companiei ungare cu acelaşi nume, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii Microsoft de pe piaţa locală, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Când businessul creşte, ai nevoie de o aplicaţie pentru date în timp real. Chiar şi o companie mică, care va rămâne mică, trebuie să facă raportări în fiecare lună. Poţi avea nevoie de ERP doar ca aplicaţie financiară, de contabilitate, deşi ERP-urile înseamnă mult mai mult în ziua de astăzi. Ritmul de schimbare şi de evoluţie a complexităţii este unul constant. Dacă până acum câţiva ani ERP-urile erau pentru achi­ziţii, stocuri sau resurse umane, Mi­crosoft introduce mult mai multe funcţio­nalităţi, ajungând şi până la social media de tipul LinkedIn”, a declarat Costin Ţîru, services director în cadrul XAPT Solutions. Compania a avut anul trecut afaceri de 8,8 mil. lei şi un număr mediu de 44 de angajaţi, conform datelor de la Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO