Business Hi-Tech

ZF lanseaza go4it!

14.04.2004, 00:00 19



Statutul social si gradul de civilizatie nu mai sunt definite doar de venitul in euro. Un nou criteriu este luat in calcul: consumul de tehnologie. Un telefon mobil "antic", o agenda hartanita in locul unui PDA sau un laptop depasit nu mai pot construi nicidecum o imagine favorabila. Mai ales in lumea business-ului!



Oferta de inalta tehnologie este deja ametitoare: dincolo de electronice, pana si echipamentele de sport sau imbracamintea de zi cu zi au influente hi-tech, devenind ceea ce numim, generic, "gadget".



Gadget. Iata un cuvant asimilat deja de limba romana, care va figura, cu siguranta, in viitoarele editii ale DEX-ului.





Viitorul, acum



Dar de ce sa mai asteptam atat? Respectandu-si traditia de publicatie a tendintelor de business si de lifestyle, ZIARUL FINANCIAR va edita un supliment de lux dedicat acestui nou univers in formare: cel al gadgeturilor.



Dupa succesul inregistrat cu DESCOPERA si ProMOTOR - cele doua reviste glossy specializate, care sunt distribuite, in pretul ziarului, tuturor cititorilor -, ZIARUL FINANCIAR propune inca o aparitie editoriala, la fel de incitanta: go4it!



Veti descoperi, in a patra zi de vineri a fiecarei luni, o revista care va aparea in aceleasi conditii grafice excelente ca si "suratele" ei (in 84 de pagini full color, pe hartie velina).



go4it! si-a propus sa devina ghidul dumneavostra de referinta in tendintele si, mai ales, achizitiile hi-tech, fie ca e vorba de cele personale, pentru propria placere, fie ca sunt destinate biroului secolului 21.



go4it! pune totodata accentul pe "fashion hi-tech", hobby si shopping de lux, pentru ca avalansa de produse noi care apar deja aproape saptamanal pe piata trebuie, intr-un fel sau altul, filtrata.





O prezentare sexy



Maniera de prezentare este relaxanta, accesibila atat cititorilor cu cunostinte tehnice medii, cat si pasionatilor care urmaresc cu atentie, constant, cele mai recente aparitii tehnice, trendurile si proiectele futuristice.



Nu lipsesc "nebuniile" tehnologice extrem de interesante sau produsele a caror calitate principala nu e neaparat utilitatea, ci provocarea: in definitiv, una dintre cele mai izbutite definitii ale gadgetului contrazice chiar si (depasita?) teorie a cererii si ofertei. Caci un gadget e nerabdator! Apare, adesea, pentru a satisface o nevoie nebanuita. Uneori, este acel lucru de care nu stiai ca ai nevoie dar pe care ti-l doresti imediat ce l-ai vazut.



go4it! este gandit ca un ghid care porneste de la ultimele aparitii de pe piata hi-tech, continuand cu descoperirile utile muncii la birou, masinii, casei, dar si pentru distractie sau shopping.



Si, la final, desertul: in primul numar, sexy si dezinvolta, Cristina Rus de la "Blondy" a fost invitata pentru a testa, cu delicatete, cateva gadgeturi prezentate intr-un pictorial extrem de interesant! E o surpriza pe care go4it! o va transforma in traditie.



Nu ratati, asadar, primul numar care apare vineri, 23 aprilie. Au mai ramas doar 9 zile! go4it!



victor@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO