Business Internaţional

A&D Pharma convoacă AGA pentru delistarea companiei de la Bursa din Londra. 28 februarie 2011, ultima zi în care acţiunile A&D Pharma se tranzacţionează

Autor: Ioana David

18.12.2010, 11:39 75

A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din România, vreasă se delisteze de la bursa din Londra (LSE), trimiţând în acestsens o informare prin care solicită ca acţionarii să se întruneascăpentru a discuta aceasta propunere.

Decizia vine la patru ani după ce compania s-a listat pe piaţaprincipală a bursei din Londra. La acel moment compania eraevaluată la 400 milioane euro. În prezent, valoarea companiei estede 190 milioane euro.

Conform convocatorului companiei, listarea la Bursa din Londras-a făcut în speranţa obţinerii de lichidităţi, dar această acţiunes-a dovedit s-a dovedit a fi fără succes.

28 februarie 2011 ar urma sa fie ultima zi în care acţiunileA&D Pharma se tranzacţionează pe Bursa din Londra, potrivitcalendarului delistării transmis de companie Bursei din Londra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO