Business Internaţional

Administraţia lui Putin anunţă că va institui noi armistiţii în Ucraina miercuri dimineaţă pentru facilitarea funcţionării culoarelor umanitare

Administraţia lui Putin anunţă că va institui noi...

Autor: Mihai Draghici

08.03.2022, 21:25 2159

Administraţia Vladimir Putin a anunţat, marţi seară, că va institui noi armistiţii la nivel local, miercuri dimineaţă, pentru facilitarea funcţionării culoarelor umanitare în Ucraina.

"Rusia anunţă un regim de încetare a focului începând de marţi, 9 martie, de la 10.00, ora Moscovei (9.00, ora Ucrainei, 9.00, ora României) şi este pregătită să creeze culoare umanitare", a anunţat Celula pentru operaţiuni umanitare a Guvernului de la Moscova, potrivit agenţiei Tass şi cotidianului Le Figaro.

Şi marţi dimineaţă, armata rusă a oprit confruntările pentru a permite funcţionarea culoarelor umanitare în Kiev, Sumi, Harkiv, Cernighiv şi Mariupol.

Miercuri, culoarele umanitare vor fi în oraşele Kiev şi Cernighiv, dar ar putea fi create şi în alte zone, potrivit agenţiei RIA Novosti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO