Business Internaţional

Ambasadorul Marii Britanii: Ieşim din Uniunea Europeană, dar vom fi un prieten pentru România

Ambasadorul Marii Britanii: Ieşim din Uniunea...

Autor: Dragos Suciu

27.01.2017, 19:06 118

„33 de milioane de persoane au votat şi majoritatea au votat pentru a ieşi. Noi, fiind o ţară democratică, trebuie să respectăm votul, deci sarcina mea este să sprijin această ieşire. Ieşim din Uniunea Europeană, nu din instituţiile UE, nu ieşim din Europa. O să fim un prieten pentru România şi pentru alte ţări din Uniunea Europeană. Un alt aspect important în sarcina mea este de a dezvolta în continuare legături. Pentru această sunt aici la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru că legăturile dintre universităţi din Marea Britanie şi România sunt foarte importante”, a spus Paul Brummell.

51,9 la sută dintre cetăţenii britanici au votat, în vară, pentru ieşirea ţării din blocul comunitar.

Ambasadorul Paul Brummell a participat, vineri, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la o conferinţă cu tema „stilul de conducere al Reginei Maria”, după ce joi a vizitat localitatea Roşia Montană, despre care a spus că este un ”loc deosebit, foarte frumos, foarte valoros, dar cu probleme”.

”Fiind neaprobat proiectul Roşia Montană Gold Corporation, cred că este important se găsească o soluţie, în viitor, pentru comunitate”, a spus Paul Brummell.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO