Business Internaţional

Benedict Cumberbatch revine în rolul lui Sherlock Holmes

Benedict Cumberbatch revine în rolul lui Sherlock Holmes

Autor: Andreea Diocheteanu

07.04.2016, 13:25 113

Benedict Cumberbatch, actorul care îl interpretează pe faimosul detectiv Sherlock Holmes, a afirmat că este încântat să se reîntoarcă în pielea personajului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume.

Fanilor le-a fost promisă revenirea unor "fantome din trecut", care îşi vor face apariţia în aventura procedurală în trei părţi a serialului nominalizat la premiile Emmy. De lângă Cumberbatch nu va lipsi partenerul său, Martin Freeman, care îl interpretează pe Dr. Watson, mâna dreaptă a iscusitului detectiv londonez.

Episoadele vor fi regizate de Rachel Talalay, palmaresul ei incluzând seriile "The Wind in the Willows" şi "Doctor Who".

"Abia aştept ca toată lumea să vadă sezonul patru, deşi va trebui să aştepte, dar nu mult. Va merita, cu siguranţă", a declarat Cumberbatch, în vârstă de 39 de ani.

11,6 milioane de oameni au văzut ultimul episod lansat special de Crăciun în 2015, numit "The Abominable Bride", acesta înregistrând un număr record de telespectatori pentru un episod individual.

În afară de acest episod, ultima apariţie a faimosului duo pe marile ecrane a avut loc acum doi ani, când a fost difuzat finalul sezonului trei, în ianuarie 2014.

"Orice altceva facem, oriunde mergem, toate drumurile duc înapoi la Strada Baker şi întotdeauna ne simţim ca acasă. Fantome din trecut reapar în vieţile lui Sherlock şi Watson, aducând cu ele noi aventuri, dragoste şi teroare. Aceasta este povestea pe care o spunem de la început. O poveste care ajunge la punctul culminant...", au declarat Mark Gatiss şi Steven Moffat, creatorii şi scriitori serialului.

"A durat ceva până am reuşit să adunăm toată echipa pentru a începe filmările noului sezon, dar cu încredere vă zic că merită aşteptarea!", a adăugat directorul executiv, Sue Vertue.

Pe lângă actorii principali ai serialului englez, pe marile ecrane vor reveni şi Amanda Abbington (soţia dr. Watson), Una Stubs (doamna Hudson), Rupert Graves (detectivul Lestrade), Jonathan Aris (Anderson) şi Louise Brealey (Molly Hooper).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO