Business Internaţional

Biden spune că Putin este „un măcelar”

Biden spune că Putin este „un măcelar”

Autor: Cosmin Pirv

26.03.2022, 17:45 72

Preşedintele SUA Joe Biden l-a numit pe preşedintele rus Vladimir Putin un „măcelar” după ce a vizitat sâmbătă refugiaţii ucraineni din Polonia, informează CNN.

Întrebat de reporteri la ce s-a gândit văzându-i pe refugiaţi, Biden a răspuns: „Este un măcelar”.

În timpul scurtei sesiuni de întrebări şi răspunsuri de la Stadion Narodowy, Biden a povestit că a mai fost în locuri ca acesta în viaţa sa, dar a spus că este mereu surprins de „profunzimea şi puterea spiritului uman”.

„Este incredibil, este incredibil. Vedeţi toţi acei copii mici. Vreau doar să îi îmbrăţişez, vreau doar să le mulţumesc”, a spus el.

Preşedintele SUA s-a întâlnit cu refugiaţii ucraineni din Polonia.

O femeie cu care Biden a vorbit i-a spus că se află acolo cu fiica ei, dar că soţul şi fiul ei s-au întors în Ucraina să lupte.

„Este înspăimântător”, i-a spus Biden, conform CNN.

Biden a avut trei zile de întâlniri cu aliaţii din G7, Europa şi NATO, iar vineri a vizitat trupele americane din Polonia. Sâmbătă, el s-a întâlnit cu preşedintele polonez Andrzej Duda şi a vizitat un centru de primire a refugiaţilor de pe stadionul naţional din Varşovia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO