Business Internaţional

Brandurile internaţionale care ar putea dispărea anul acesta

Brandurile internaţionale care ar putea dispărea anul...

Autor: Octavian Calei

30.03.2013, 09:41 14170

Trei branduri cunoscute pe plan internaţional dintre care un cunoscut producător de automobile sport cu are afaceri în România, sunt în pericol de dispariţie anul acesta,scrie Business Insider.

1. Producătorul de automobile sport, Lotus, s-a confruntat cu o criză anul acesta în Marea Britanie când s-a descoperit la un tribunal o cerere de insolvenţă a companiei. De câteva luni în piaţă sunt zvonuri că Lotus ar fi neprofitabilă, având în vedere că vinde numai 35 de maşini pe semestru.

2. Hotmail este un brand care va dispărea în urma deciziei Microsoft de a trece serviciul de e-mail sub numele de Outlook. Deşi utilizatorii serviciului de e-mail al Microsoft se înscriu de mult timp sub brandul Outlook, baza de utilizatori Hotmail era atât de mare, încât Gmail a reuşit să o depăşească ca număr de utilizatori de-abia în noiembrie 2012

3. Research in Motion (RIM), producătorul telefoanelor Blackberry, a renunţat la brandul RIM în favoarea denumirii date dispozitivelor produse. Blackberry luptă pentru supravieţuire într-o piaţă dominată de Apple şi Android.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO